Commissies

We hebben ook een lijst met het historisch overzicht van commissies.

Geen vereniging zonder commissies. D.B.V. de Stretchers kent de volgende commissies:

Bardiensten

Leden van de Stretchers draaien een aantal dagen per jaar bardienst in de kantine van het sportcentrum. Het geld dat de vereniging hiervoor krijgt zorgt ervoor dat de contributie zo laag kan blijven en er subsidies op de verschillende evenementen van de TOC en de EC kunnen worden gegeven, waardoor deze evenementen zeer betaalbaar blijven! Wil jij er ook aan bijdragen dat deze subsidies in stand kunnen blijven zonder de contributie te verhogen? Meld je dan aan voor een bardienst!

Evenementen Commissie (EC)

De EC – letterlijk staat het voor Evenementen Commissie, maar in praktijk staat het voor veel evenementen vol gezelligheid en lol. De EC zorgt er voor dat iedere Stretcher elke maand een kans krijgt om eens iets anders te doen dan trainen. Lijkt het je leuk om hier een steentje aan bij te dragen? Meld je dan aan voor de EC!

ISSTT-commissie

In het eerste weekend na de kerstvakantie wordt traditiegetrouw door de Stretchers het International Student Stockey Tournament Twente (ISSTT) georganiseerd. Een toernooi van deze omvang (60 teams, +/- 400 deelnemers) organiseer je uiteraard niet zomaar even, vandaar dat hiervoor een speciale commissie wordt samengesteld. Deze commissie is verantwoordelijk voor het organiseren en in goede banen leiden van dit geweldige toernooi.

Lijkt het je een uitdaging om eens een internationaal toernooi te organiseren? Meld je dan aan voor de ISSTT Commissie!

Redaxie

Zeven keer per jaar verschijnt het clubblad van de Stretchers: de Stretch. De verhalen en artikelen in de Stretch worden veelal geschreven door de deelnemers van de verschillende evenementen. Tijdens de redaxievergadering worden deze verhalen en artikelen door de redaxie gelayout, wat wil zeggen dat er allerlei tekeningen bij worden getekend die slaan op de inhoud van het verhaal. Als alle verhaaltjes zijn gelayout en het redaxioneeltje is geschreven dan worden deze verhalen samengevoegd tot een geheel wat naar de drukker kan worden gebracht.

Lijkt het jou ook leuk om een bijdrage te leveren aan het maken van de Stretch? Meld je dan aan voor de redaxie! Uiteraard mag je ook gewoon een verhaal schrijven en deze opsturen naar: info@stretchers.nl.

Technische Commissie (TOC)

De TOC, ofwel de Technische Commissie van de Stretchers is verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de trainingen. Zo maken zij bijvoorbeeld het sportrooster waarop alle sporten staan die de komende tijd gespeeld zullen worden. Maar dat is nog niet alles wat de TOC doet! Ook verzorgen zij geregeld specialistenuurtjes en technische trainingen. Tevens zorgt de TOC ervoor dat we regelmatig meedoen aan allerlei toernooien. Lijkt het je leuk om hier een steentje aan bij te dragen? Meld je dan aan voor de TOC!

Verificatiecommissie

Uiteraard moeten de financiële boeken ook eens in de zoveel tijd worden gecontroleerd. De Verificatiecommissie (ook wel kascommissie genoemd) is hiervoor verantwoordelijk.

WebCo

Op dit moment ben je de website van D.B.V. de Stretchers aan het bekijken. Deze website is geheel ontworpen en gemaakt door de WebCo. Heb jij nog leuke ideeën voor de website? Neem dan contact op met de WebCo, of (beter nog) meld je aan als lid van de WebCo!