Commissies

Geen vereniging zonder commissies. D.B.V. De Stretchers kent de volgende commissies

Evenementen Commissie (EC)

De EC – letterlijk staat het voor Evenementen Commissie, maar in praktijk staat het voor veel evenementen vol gezelligheid en lol. De EC zorgt er voor dat iedere Stretcher elke maand een kans krijgt om eens iets anders te doen dan trainen. Lijkt het je leuk om hier een steentje aan bij te dragen? Meld je dan aan voor de EC!

Technische Commissie (TOC)

De TOC, ofwel de Technische Commissie van de Stretchers is verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de trainingen. Zo maken zij bijvoorbeeld het sportrooster waarop alle sporten staan die de komende tijd gespeeld zullen worden. Maar dat is nog niet alles wat de TOC doet! Ook verzorgen zij geregeld specialistenuurtjes en technische trainingen. Tevens zorgt de TOC ervoor dat we regelmatig meedoen aan allerlei toernooien. Lijkt het je leuk om hier een steentje aan bij te dragen? Meld je dan aan voor de TOC!

Promotie (PromoCie)

De PromoCie is er om bekendheid van D.B.V. De Stretchers te creeëren. Misschien heb je via een vriend of vriendin van ons gehoord, of misschien heb je een poster of stickers van ons zien hangen. Dankzij onze Promo weten wij op verschillende manieren mensen te bereiken. Heb je zin om nog meer mensen enthousiast te krijgen voor de Stretchers? Word dan lid van de PromoCie!

Website Commssie (WebCo)

Op dit moment ben je de website van D.B.V. de Stretchers aan het bekijken. Deze website is geheel ontworpen en gemaakt door de WebCo. Heb jij nog leuke ideeën voor de website? Neem dan contact op met de WebCo via webco@stretchers.nl, of (beter nog) meld je aan als lid van de WebCo!

Kascontrole (KasCo)

Uiteraard moeten de financiële boeken ook eens in de zoveel tijd worden gecontroleerd. De Verificatiecommissie (ook wel kascommissie genoemd) is hiervoor verantwoordelijk

We hebben ook een lijst met het historisch overzicht van commissies.