Evenementen

De evenementencommissie, ook wel de EC genoemd, organiseert ieder jaar weer vele leuke activiteiten. Ieder jaar zijn er een aantal vaste grote evenemten, zoals Sinterklaas, de altijd weer gezellige jaarafsluiting en natuurlijk het slotweekend. Uiteraard organiseert de EC veel meer activiteiten dan deze. Want ongeveer eens per maand staat er een activiteit klaar voor de Strechters!

Hieronder een klein overzichtje van de grote evenementen die jaarlijks georganiseerd worden. Deze worden ook altijd per e-mail aangekondigd. Je kan je dan opgeven via de website.

Sinterklaas
Traditiegetrouw wordt ieder jaar Sinterklaas gevierd. Het ene jaar met een leuk sinterklaasspel, het andere jaar door ouderwets lootjes trekken.

Jaarafsluiting
Ieder jaar ergens in december wordt de Jaarafsluiting georganiseerd. Een avondje gezellig samen eten en daarna vaak nog even naar de Vestingbar. Een goede manier om het Stretcherjaar af te sluiten.

Verenigingsweekend
Een weekend halverwege het jaar, waarin het gros van de vereniging bij elkaar komt. Vaak op locatie, om de vele superactiviteiten die door de EC zijn georganisserd te doen.

taart

Slotweekend
Aan het eind van het jaar vindt het slotweekend plaats. Een mooie en vooral leuke manier om een geweldig stretcherjaar af te sluiten. Uiteraard verzorgt de EC de activiteiten die gedurende dit weekend plaats vinden.

Overige activiteiten
Naast bovenstaande grote evenementen worden er tal van kleinere activiteiten georganiseerd. Enkele voorbeelden zijn: de nieuwjaarsborrel, de filmspelletjespyjamapartymarathonnacht en midgetgolfen.

Lijkt het jou leuk om deze evenementen te helpen organiseren of heb je goede ideeën? Neem dan contact op met de EC via ec@stretchers.nl.