Toernooien

Trainingen zijn niet de enige sportieve activiteit waar de Stretchers aan doen. Regelmatig vaardigen we ook een team af op verschillende toernooien. Op deze pagina worden een aantal jaarlijkse toernooien waar we vaak te vinden zijn kort toegelicht.

ISSTT
In het verleden organiseerde de Stretchers samen met Messed Up elk jaar in januari een groot unihockeytoernooi, het ISSTT genoemd. ISSTT staat voor International Student Stockey Tournament Twente en er zijn dan ook veel buitenlandse deelnemers. De Stretchers zijn niet meer heel betrokken bij de organisatie, maar wel altijd van de partij! Het ISSTT staat altijd garant voor een gaaf weekend met veel unihockey, gezelligheid en weinig slaap.

(Beach)volleybal
Harambee organiseert jaarlijks een beachvolleybalcompetitie in de excellente beachbakken van de universiteit. Verspreid over meerdere weken spelen we een hele poulefase en kijken lekker hoe ver we komen. elke week vol zand en hopelijk met weinig irritante wind.
Daarnaast organiseert Harambee ook de Harambix, een toernooi met veel feest en gekke outfits, waar soms ook nog in de zaal gevolleybald wordt als men nog kan staan.

Knotsbaltoernooien
Of het nu een NSK of een OpenUT Knotsbal betreft, vaak wordt er een team van Stretchers afgevaardigd om onze eer hoog te houden. Hoewel wij niet gewend zijn om op een klein veld te spelen, gaat dat ons zeker niet slecht af.

NK Apenkooien
Om nog even stil te staan bij een moment van glorie: op 17 december 2006 hebben de Stretchers hebben voor aap gespeeld (en gestaan): een delegatie dappere Stretchers heeft Heino onveilig gemaakt door deel te nemen aan het NK apenkooien. Hier hebben wij de 2e plaats gehaald. Er is toch nog een sport waarbij de Stretchers op landelijk niveau mee kunnen komen.

Overig
Hierboven is een overzicht gegeven van jaarlijks terugkerende toernooien waar wij als Stertchers telkens aan mee (proberen te) doen. Daarnaast zijn er ook toernooien die minder regulier voorkomen of wij minder regulier aan meedoen. Voorbeelden hiervan zijn beachhandbal en de Batavierenrace en verder let de TOC altijd op of er nog een ander toernooi aankomt. Mocht jij zelf een leuk toernooi weten waar wij als Stretchers aan mee kunnen doen, aarzel dan niet om dat de TOC te mailen!