Toernooien

Trainingen zijn niet de enige sportieve activiteit waar de Stretchers aan doen. Regelmatig vaardigen we ook een team af op verschillende toernooien. Op deze pagina worden een aantal jaarlijkse toernooien waar we vaak te vinden zijn kort toegelicht.

ISSTT
Samen met Messed Up organiseren wij elk jaar in januari een groot unihockeytoernooi, het ISSTT genoemd. ISSTT staat voor International Student Stockey Tournament Twente en er zijn dan ook veel buitenlandse deelnemers. Het ISSTT staat altijd garant voor een gaaf weekend met veel unihockey, gezelligheid en weinig slaap.

NSK Unihockey & Unihockeytoernooi Münster
Het Nederlands Studenten Kampioenschap unihockey wordt niet elk jaar georganiseerd, maar als het plaatvindt proberen wij erbij aanwezig te zijn. Jaarlijks wordt er ook een unihockeytoernooi georganiseerd in Münster. Naast dat dit een gezellig weekendje unihockeyen is, vindt dit ook nog eens plaats aan het begin van de zomer en is het dus ook vaak erg lekker kampeerweer!

Harambix
Elk jaar organiseert Harambee een volleybaltoernooi, Harambix, waarin de verschillende teams verkleed een potje kunnen volleyballen. Wij Stretchers zijn hier altijd wel te vinden en slaan ondanks (of juist: dankzij) de rare outfits een leuk balletje mee. Ook storten we ons vol overgave op de taartenwedstrijd. De bijzondere creaties die hieruit voortgekomen zijn kun je zien in ons fotoboek.

Knotsbaltoernooien
Of het nu een NSK of een OpenUT Knotsbal betreft, vaak wordt er een team van Stretchers afgevaardigd om onze eer hoog te houden. Hoewel wij niet gewend zijn om op een klein veld te spelen, gaat dat ons zeker niet slecht af.

NK Apenkooien
Om nog even stil te staan bij een moment van glorie: op 17 december 2006 hebben de Stretchers hebben voor aap gespeeld (en gestaan): een delegatie dappere Stretchers heeft Heino onveilig gemaakt door deel te nemen aan het NK apenkooien. Hier hebben wij de 2e plaats gehaald. Er is toch nog een sport waarbij de Stretchers op landelijk niveau mee kunnen komen.

Overig
Hierboven is een overzicht gegeven van jaarlijks terugkerende toernooien waar wij als Stertchers telkens aan mee (proberen te) doen. Daarnaast zijn er ook toernooien die minder regulier voorkomen of wij minder regulier aan meedoen. Voorbeelden hiervan zijn beachhandbal en flatbasketbal en let de TOC altijd op of er nog een ander toernooi aankomt. Mocht jij zelf een leuk toernooi weten waar wij als Stretchers aan mee kunnen doen, aarzel dan niet om dat de TOC te mailen!